Elena ja Henri työnsä ääressä
Elena ja Henri työnsä ääressäParisuhdevalmentajinasi

Mukaan ILMAISELLE videokurssille?

Hienoa, että sinua kiinnostaa saada lisää onnea ja läheisyyttä sinun suhteesta! Nappaa talteen minikurssin ilmaiset opit.

Tällä minikurssilla näytämme sinulle muutaman yksinkertaisen työkalun ilon ja läheisyyden nopeaan lisäämiseen.

Täytä vain nimesi, paras sähköpostiosoitteesi (ei luukku.com) ja aivan lyhyt syy, miksi haluat osallistua tähän minivideovalmennukseen.

  Nimi

  Sähköposti

  Lyhyt syy kurssille osallistumiseen (ei pakollinen)

  Kun osallistut, saat myös Parisuhdevalmennuksen suosituimmat vinkit parisuhteen treenaamiseen, muokkaamiseen ja haaveiden toteuttamiseen liittyen.

  >Ilmoittaudu ensin, sen jälkeen pääset tästä ilmaiselle minivideokurssille.<

  Parisuhde on parhaimmillaan elämän antoisin ihmissuhde.

  Tiedätkös, että menestys parisuhteessa ei ole sattumaa?

  Eikä laivoja lähetetä merelle nykyisin tuurilla seilaamaan.

  Maailman parhailla urheilijoillakin on tarkat harjoitusohjelmat ja loistavat valmentajat. He toistavat harjoituksia päivittäin. Sen takia he ovat parhaita. Valmentajan tehtävä sillä matkalla on tsempata, pitää huolta valmennettavasta ja antaa työkaluja. Sitä sinäkin saat tässä valmennuksessa.

  Tämä minivalmennus on todella hyvää tekemistä pariskunnalle.

  Videoiden aikana aloitat matkan, joka tulee poikimaan uusi oivalluksia ja lisäämään läheisyyden tunnetta suhteessanne välittömästi.

  Videoiden katselu  sisältää konkreettisten asioiden tekemistä. Ota siis muistiinpanovälineet esiin videon katselun ajaksi (paperia ja kynä).

  Jos mahdollista, sisällytä nämä videot teidän yhteiseen iltaan. Tähän valmennukseen on tottakai mahdollista osallistua myös yksin, kuten muihinkin valmennuksiimme. Pelkästään itseään kehittämällä on mahdollista kehittää myös omia ihmissuhteita.

  Tämä minivideovalmennus on nimensä mukainen. Saat katsottavaksi 3 videota. Videot on 4-7 minuutin pituisia ja ne sisältävät konkreettisia harjoituksia. Tämän pituisten videoiden katseluun ja näihin tehtäviin pystyy jokainen. 🙂

   Nimi

   Sähköposti

   Lyhyt syy kurssille osallistumiseen (ei pakollinen)

   Kun osallistut, saat myös Parisuhdevalmennuksen suosituimmat vinkit parisuhteen treenaamiseen, muokkaamiseen ja haaveiden toteuttamiseen liittyen.