Löydä Yhteys ja Intohimo -valmennus 2019-05-25T19:37:32+00:00

Tiesitkö – kun yhteys katoaa ja haluttomuus iskee arjen kiireessä – silloin ollaan eroon johtavalla tiellä

Muistatko vielä parhaimmat luottamuksen tunteet ja onnen hetket – opi suhteen paradoksit ja tuo onni takaisin perheeseen

Nro 1 parisuhdevalmennus 6 viikon nettikurssina – yhdistettynä henkilökohtaiseen tukeen – harjoituksia, tsemppiä ja kuuntelija tarjolla silloin kun itse haluat


Tällä kurssilla saat työkalut esimerkiksi seuraaviin muutoksiin:

Eripuolilta samalle puolelle

Mm. hylkäämisen ja yksinjäämisen peloista vapaaksi

Opi tunnistamaan tunteesi ja hyväksymään ne

Riitelystä rakentavaan kommunikointiin

Tylsyydestä intohimoon

Opit rakastamaan itseäsi

Muuttamisen halusta hyväksymiseen, todelliseen rakkauteen

”Löydä Yhteys ja Intohimo on valmennus, joka vie sinut nopeasti kohti parempaa. Tämä valmennus lisää keinoihinne parhaat oivallukset ja sovellukset mielen toiminnasta.”

– Elena ja Henri Finnilä

Tämän netissä tapahtuvan valmennuksen avulla sinun kallisarvoista aikaasi säästyy. Sinun ei tarvitse enää erikseen lähteä mihinkään – katsokaa videoita ja tehkää harjoituksia vaikka kotisohvalla. Saat 6 valmennusvideota, 6 viikon sähköpostituen molemmille ja kirjan yhteishintaan 397€.

Pystyt maksamaan osallistumisesi maksukorteilla, verkkopankkimaksulla tai laskulla. Laskulla on mahdollisuus maksaa myös erissä.

Tässä intensiivi-valmennuksessa on tapahtunut ihmeellisiäkin muutoksia. Sinäkin ansaitset saada ne muutokset.

Täysi rahat takaisin -takuu. Takuuehto on, että teet kurssin sisällön. Vain niin voit saada tuloksia, eikö niin? 🙂 Nyt voit siis vapaasti kokeilla. Älä epäröi enää, sillä yli 95% palautteesta on positiivista. Tervetuloa!

Tai ennen kuin ilmoittaudut, voit jatkaa lukemalla kaiken kurssista tältä sivulta ja joitakin saamistamme ihanista palautteista.

Tästä kurssista olemme nimittäin saaneet paljon jopa kyyneleet silmiin nostavia ihania palautteita. Niiden palautteiden takia teemme tätä työtä; sen takia että sinäkin voisit tämän kurssin jälkeen ihailla parisuhdettasi aivan eri tasolla kuin ennen kurssia.

Haluamme, että mietit jälkeenpäin: ”Kiitos, että ymmärsin ja uskalsin osallistua tähän nyt”.

Valmennusvideot ovat katsottavissa vuoden ajan. Voitte palata aina halutessanne niihin uudelleen.

Saat joka viikko yhden valmennusvideon. Videon katselu kestää puoli tuntia. Varaa sen lisäksi aikaa tehtäville, joita teet videon katselun aikana. Parasta olisi, jos voit tehdä tehtävät yhdessä puolison kanssa, mutta voit tehdä ne myös yksin. Saat suoran linkin, mistä voit toistaa videon.

”Parisuhteemme on näyttäytynyt jo kurssin ensimmäisen osan jälkeen ihan erilaiselta, mitä pitkään aikaan. Näen selkeämmin toisessa ne asiat, joihin aikoinaan rakastuin. Tulevaisuus näyttää pitkästä aikaa valoisalta yhdessä. En malta odottaa seuraavaa osaa.” Kaisa


”Katottiin yhessä teijän eka video ja jo se poiki jotaki ihanaa. Se oli käsinkosketeltava tunne miten meillä synty henkinen yhteys!” Ulla


”Lähdin tähän alunperin yksin mukaan, mutta sain puolison katsomaan ensimmäisen videon ja hänkin innostui kurssista! Hän lähettää omat ennakkotehtävän vastauksensa pian.” Sanna


”Tuntuu, että jo nyt on paljon enemmän toivoa ilmassa mitä ennen. Tykätään molemmat tästä että kurssi vie voimakkaasti eteenpäin, eikä tarvitse jauhaa menneisyydestä.” Mikko

Haluamme aina varmistaa, että jokainen kurssille osallistuja aidosti hyötyy kurssista. Siksi kurssiin sisältyy 100% rahat takaisin takuu koko kuuden viikon ajan. Se tarkoittaa, että saat maksamasi kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin, jos et mistä tahansa syystä ole kurssiin tyytyväinen.

Ainoa ehto on, että sitoudutte tähän. Eli teette harjoitukset, sitoudutte parisuhdeaikaan kerran viikossa ja hyödynnätte sähköpostitukemme. Näin me varmistamme, että saatte meiltä kaiken tietomme ja mekin voimme olla täysin tyytyväisiä työhömme. <3

Tai jatka tutustumalla kurssin sisältöön tällä sivulla ja tee päätös siitä, että kuuden viikon kuluttua parisuhteesi voi paljon paremmin.

Mitä oikeasti saat tästä kurssista?

 Oivallat, mistä erilaiset haasteet parisuhteessasi johtuvat ja miten voit vaikuttaa niihin pysyvästi

 Pääset eroon mustasukkaisuudesta ja peloista suhteessa

 Opit nauttimaan seksistä entistä enemmän: opit arvostamaan omaa kehoasi ja heittäytymään läsnäoloon

 Opit keinoja, joilla muutat minkä tahansa ikävän tilanteen suhteessa nopeasti paremmaksi

 Opit tunnistamaan rajoittavia uskomuksia ja muokkaamaan niitä

 Saat selville, mitä todella haluat suhteessa ja omassa elämässä

 Ja paljon, paljon muuta!

Kurssi ei tietenkään sovi kaikille, jos olet yksi niistä, jotka..

 Eivät ole valmiita haastamaan omia uskomuksiaan.

 Eivät ole valmiita tekemään harjoituksia ja tehtäviä.

 Eivät näe mahdollisuuksia itsensä kehittämisessä, vaan näkevät kaikki ongelmat vain puolisossa.

 Ovat väkivaltaisessa suhteessa tai äärimmäisessä kriisitilanteessa, johon tarvitset henkilökohtaista terapiaa.

Jos taas tunnistat itsesi näistä, kurssin sisältö palvelee sinua erinomaisesti:

 Olet kyllästynyt kursseihin tai terapiaan, jotka eivät tuota tuloksia – olet oikeassa paikassa.

 Haluat luoda kestävää hyvinvointia omaan elämääsi ja ihmissuhteisiisi.

 Olet valmis kokeilemaan harjoituksia ja oivaltamaan uutta.

 Ymmärrät tai haluat syvällisemmin ymmärtää, että olet itse vastuussa omasta onnellisuudestasi.

 Haluat löytää uusia avaimia omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja parisuhteen onnellisuuteen.

 Olet valmis ottamaan askeleen eteenpäin kohti onnellista elämää ja jättämään menneisyyden taaksesi.

Valmennus sisältää kolme osiota

OSA 1: Unelmien suhde 21 sekunnissa – painettu kirja.

Kirja sisältää tarinaa, teoriaa ja tehtäviä. Se sisältää sekä suoraan kirjaan täytettäviä tehtäviä, että käytännön harjoituksia.

Tehtävien tekeminen on mielenkiintoista ja hauskaa – opit lisää itsestäsi, haastat uskomuksiasi ja teet oivalluksia. Albert Einsteinin sanoin ”on hulluutta tehdä samat asiat aina uudestaan ja uudestaan ja odottaa eri tuloksia”. Tehtäviä tekemällä teet asioita eri tavalla ja voit myös odottaa erilaisia tuloksia.

OSA 2: Kuuden viikon videovalmennus

Saat joka viikko noin puolen tunnin mittaisen videon eri aiheista. Videot johdattelevat sinua askel askeleelta syvemmälle itsesi ymmärtämiseen ja toisen kohtaamiseen.

Videot sisältävät videota valmentajista, kuvia ja tekstiä ja liikkuvaa kuvaa. Niistä on tehty tarkoituksella vauhdikkaita ja viihdyttäviä, ollen samalla täyttä asiaa.

OSA 3: Sähköpostituki

Kysy kysymyksiä, kerro kuulumisia ja keskustele valmentajien kanssa. Joskus parhaat oivallukset syntyvät ajatuksia vaihtamalla. Tässä valmennuksessa se on mahdollista koko kuuden viikon ajan. 

Mikään kysymys ei ole liian tyhmä ja mikään aihe ei ole meille tabu, joten meiltä voit kysyä mitä ikinä haluat.

Myös kirjoittaminen jo itsessään selkiyttää sinun oloasi. Lisäksi me kuuntelemme sinua koko kuuden viikon ajan. Kirjoittamalla saat selvemmin esille ongelma kohdat, ja me autamme rakkaudella sinut siitä eteenpäin <3.

Lisäksi saat nämä BONUKSET kun toimit nopeasti!

BONUS 1: ALKUKARTOITUS

Vastaa alkukartoituksen kysymyksiin ja saat heti kattavan kuvan omasta tilanteestasi. Kun lähetät vastaukset valmentajille, saat pohdintoja, vinkkejä ja ajatuksia juuri sinun tilanteeseesi ja lähtökohtiisi. 

Alkukartoituksen arvo on 99€. Tämä on siis bonuksena molemmille, eli arvoltaan 198€.

BONUS 2: E-KIRJA

Unelmien suhde 21 sekunnissa e-kirja on erityisen kätevä silloin, kun haluat lukea kirjaa matkalla. Lisäksi siitä on kätevää tulostaa täytettäviä tehtäviä, jos haluat tehdä niitä useampaan kertaan.

E-kirjan arvo on 27,00€. Saatte tämänkin kahtena, eli tämän bonuksen arvo on 54€.

Minkä arvoinen tämä kurssi on?

Henkilökohtainen 1,5h valmennus Henrin ja Elenan kanssa maksaisi 200€, niin että molemmat valmentajat ovat paikalla.

Ilmaista terapiaa löydät mm. seurakunnan ja neuvolan kautta. Yksityisellä sektorilla maksat pariterapiasta noin 70€-120€/tunti.  

Jos kävisitte kuusi viikkoa parisuhdeterapiassa yksityisellä sektorilla 1,5h viikossa, se maksaisi paikasta riippuen noin 630€-1080€.

Ja vaikka saisitte ilmaisen terapian, teidän pitäisi aina lähteä erikseen paikan päälle, etkä todennäköisesti saisi juttelun lisäksi muuta materiaalia käyttöösi, jota voisit myöhemmin hyödyntää.

Tässä valmennuksessa saatte kaiken materiaalin vuodeksi käyttöösi ja saatte käydä kurssia helposti kotonanne tai missä olettekin.

Vaikka oikeastaan tätä valmennusta ei voi verrata terapiaan. Useimmat terapiat keskittyvät paljon menneisyyteen, mutta tämä valmennus on voimakkaasti eteenpäin vievää toimintaa. Jos menet kuntosalille ja ostat Personal Trainer -palvelun, puhutteko hänen kanssaan joka tapaamisella menneisyydestä ja viime vuonna syömistä pullista? Vai teettekö yhdessä asioita, jotka vievät kohti tavoitetta?

Siitä tässä valmennuksessa on kysymys. Menneisyydellä on toki paikkansa erityisesti siinä, että omia alitajuisia uskomuksia on tärkeää tunnistaa. Mutta jos haluat oikeasti muutosta, istuminen terapeutin luona menneisyydestä juttelemassa ei välttämättä tuo kaipaamasi muutosta. Muutos lähtee oikeiden asioiden tekemisestä!

Tämän koko kuuden viikon mittaisen intensiivi kurssin hinta on 397€

Se on alle 9,6 euroa päivässä. Edullisen lounaan verran siis.

Eikö se ole pieni summa elämäsi tärkeimmän ihmissuhteen hoitamiseen?

Tämä kurssi jää sinulle koko vuodeksi käyttöösi ja auttaa sinua nostamaan parisuhteesi aivan uudelle tasolle – sekä myös pitämään sen jatkossa onnellisena!

Voit maksaa kurssin korttimaksulla kaikilla yleisimmillä korteilla tai suomalaisten pankkien verkkomaksulla.

Pääset mukaan kurssille tästä linkistä:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä jos puolisoni ei halua osallistua tähän? Voinko osallistua yksin ja onko siitä mitään hyötyä?

Tottakai: jos uskot ja haluat ottaa selvää siitä, miten paljon voit itse vaikuttaa omaan suhteeseesi vain itseäsi kehittämällä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kun lähdet kurssille mukaan, kannattaa ensisijaisesti ajatella, että teet tämän yksin, vaikka puoliso lupaisikin katsoa videot tai lukea kirjaa kanssasi. Näin säästyt siltä pettymykseltä, jos puoliso ei olekaan 100%:sti mukana.

On tärkeää, että keskityt tämänkin kurssin aikana itseesi ja siihen, miten sinä voit esimerkiksi omia uskomuksiasi kehittämällä luoda omaa ympäristöäsi (tässä tapauksessa parisuhdetta) paremmaksi. Kun otat henkilökohtaisesti täyden vastuun kurssin käymisestä, sinun tulee paremmin tehtyä tehtäviä ja paneuduttua niihin, etkä keskity siihen, miten paljon puoliso paneutuu aiheeseen.

Tämä voisi olla meille hyvä juttu, mutta en tiedä mistä löytäisin tähän aikaa?

Yksi video kestää noin puoli tuntia. Se tarkoittaa, että varaat esimerkiksi sunnuntai-illasta tunnin aikaa tätä varten. Yksi tunti viikossa on luultavasti murto-osa siitä, mitä sinun tulee vietettyä esimerkiksi television tai somen ääressä viikottain?

Ehkä tämä on juuri se panostus, joka sinun on tarpeen tehdä juuri nyt!

”Tärkeää ja oivaltavaa asiaa parisuhteesta. Arvostan sitä, että asioista puhutaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Ei mitään pumpulia tai diipadaapaa vaan asiaa. Alitajuntaan ja pelkoihin liittyvät jutut kolahtivat erityisesti. Kuten myös seksi-osan tehtävät.” Mies 45v.

Mitä jos kurssi jääkin kesken, enkä saa aikaiseksi käytyä sitä loppuun asti?

Tässä yhden osallistujan hauska kommentti: ”Nämä valmennukset on ihan huikeita. Huomaan odottavani seuraavaa osaa kuin lapsena Aku Ankkaa..” Nainen 38v.

Videot on tehty mahdollisimman viihdyttäviksi, joten niitä on helppoa katsoa. Voi olla, että olet yksi niistä osallistujista, jotka eivät millään malttaisi odottaa edes seuraavaan viikkoon, että saavat seuraavan videon.

Jokatapauksessa kurssin materiaali säilyy sinun käytössäsi kokonaisen vuoden. Sinulla on mahdollisuus palata siihen useampaan kertaan! Ja tottakai saat myös pyytää rahasi takaisin kahden viikon ajan kurssin alkamisesta, jos et ole tyytyväinen (mitä muuten kukaan tähän mennessä ei ole tehnyt!).

Olemmekin aika varmoja siitä, että tätä kurssia et tule jättämään kesken, vaan ahmit sen sisällön loppuun asti – monta oivallusta rikkaampana! Mutta se sinun pitää kokeilla itse!

Mitä jos kurssi tuo vain väliaikaisia muutoksia? Tarvitsisin varmuuden siitä, että tästä on todella hyötyä meille.

Oletteko joskus käyneet ns. unelmien lomamatkalla, mutta kotiin palattuanne arki on jatkunut samanlaisena kuin ennenkin? Tämä kurssi ei ole lomamatka, vaan sen tarkoitus on muuttaa arkea paremmaksi. Pysyvästi paremmaksi.

Tiedäthän – kun teet perustavanlaatuisia oivalluksia, et ole enää sama ihminen kuin aikaisemmin. Jotain muuttuu pysyvästi. Tämä valmennus sukeltaa syvälle alitajuntaasi ja uskomuksiisi. Työ tehdään juuria myöten, ja siksi sen vaikutus on pysyvä. Kun todella tartut kurssin tehtäviin, voimme taata että moni asia tulee muuttumaan hyvään suuntaan.

Ketä valmentajat ovat?

Elena ja Henri ovat suosittuja kirjailijoita ja parisuhdevalmentajia.

Elena on teologian yo ja Henri on mentalisti ja NLP-terapeutti.

He elävät parisuhdearkea itsekin viiden lapsensa kanssa ja käyttävät samoja menetelmiä omaan suhteeseensa. He ovat selvinneet suhteensa aikana muun muassa näistä asioista: vaikeasta pornoriippuvuudesta, yrityksen konkurssista, tuhansista unettomista öistä koliikkivauvojen kanssa, toisiin ihmisiin ihastumisista, mustasukkaisuudesta ja rakkauden tunteen loppumisesta. Kirjavat omakohtaiset kokemukset sytyttivät halun myös muiden auttamiseen siinä vaiheessa, kun avaimia alkoi löytyä. 

Elenalle ja Henrille on tärkeää se, että he todella oikeasti toteuttavat asioita ja unelmiaan. Tällä hetkellä he asuvat osan vuodesta Espanjassa, jossa heidän viides lapsensa myös syntyi. He kirjoittavat elämästään ja parisuhdeasioista myös blogia: www.arkeajaunelmia.com

Heidän valmennuksiinsa on osallistunut jo yli tuhat ihmistä.

Katso videolta, mitä Elena ja Henri kertovat tästä valmennuksesta ja miksi valmennukseen voi osallistua myös yksin:

Osallistu jo tänään!

Muista, että voit maksaa myös osamaksulla ja laskulla.

Jäikö vielä jotain kysyttävää?

Ota siinä tapauksessa rohkeasti yhteyttä:

Sähköposti: info@parisuhdevalmennus.net

WhatsApp: +358405242602 tai +358442522425

Jos kaikki on selvää ja haluat osallistua, pääset mukaan tästä:

TAKUUEHDOT: 100% rahat takaisin takuu on voimassa koko kurssin ajan, eli kuusi viikkoa (42 päivää) kurssin alkamispäivämäärästä. Kurssimaksun saa takaisin, kun ilmoittaa ettei ole kurssiin tyytyväinen. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@parisuhdevalmennus.net. Koko kurssimaksun saa takaisin, jos palauttaa kirjan, vaihtoehtoisesti kirjan voi pitää ja saada takaisin kurssimaksun vähennettynä kirjan (39e) hinnalla.

Ainoa ehto on, että sitoudutte tähän. Eli teette harjoitukset, sitoudutte parisuhdeaikaan kerran viikossa ja hyödynnätte sähköpostitukemme. Näin me varmistamme, että saatte meiltä kaiken tietomme ja mekin voimme olla täysin tyytyväisiä työhömme. <3

.

-86D -17H -45Min -29Sec